Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: TRENDHISTORY Indicator for MT4

      
  1. #1
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Jersey
    Age
    40
    Posts
    3,976
    Rep Power
    10

    Default TRENDHISTORY Indicator for MT4



    As I say, not the best example to start out with but this indicator caught my eye a while back and I always wanted to make some tests on it so here you all are.
    Thanks FXScannerDarkly, TopTrader, ChartWizQ, DickP thanked for this post

  2. #2
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Jersey
    Age
    40
    Posts
    3,976
    Rep Power
    10

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4


  3. #3
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Jersey
    Age
    40
    Posts
    3,976
    Rep Power
    10

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4


  4. #4
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Jersey
    Age
    40
    Posts
    3,976
    Rep Power
    10

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4


  5. #5
    Pips Are My Game FxFreedom's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    147
    Rep Power
    15

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    These videos of low quality, hard to read whats going on.

  6. #6
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    where i can get this indicator admin?

  7. #7
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by Mike View Post
    Where i can get this indicator admin?

  8. #8
    Pippier Than Thou! ChartWizQ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    359
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    I have an older version of the indicator if you're interested. Not even sure if there is a new one but yea its an old indicator.
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by ChartWizQ View Post
    I have an older version of the indicator if you're interested. Not even sure if there is a new one but yea its an old indicator.
    Bro thanks but its not running on my mt4 is it running on your mt4 bro?

  10. #10
    Pippier Than Thou! ChartWizQ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    359
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by mb2491 View Post
    Bro thanks but its not running on my mt4 is it running on your mt4 bro?
    Yea mate here check it out, I don't use it very often but I just tested it out, it works good, check out this gbp/jpy move it caught!

    Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00001.gif 
Views:	117 
Size:	21.4 KB 
ID:	2261

  11. #11
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Jersey
    Age
    40
    Posts
    3,976
    Rep Power
    10

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    mb2491,

    Sorry for the late reply, the website encountered a pretty big problem today I was trying to resolve it with our programmer for hours, I didn't even get to open my charts up today sadly.

    Anyway, make sure you put the ex4 and mq4 in the C:\Program Files (x86)\FXDD - MetaTrader 4\experts\indicators Folder, it may vary based on your install or MT4 provider but the important place is the \experts\indicators

    If you do have both files in that folder I'm not sure why it wouldn't work because I just tried it as well and it is working fine here.

    Let us know how you make out.

  12. #12
    Pippier Than Thou! ChartWizQ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    359
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    I don't t think its a great standalone indicator meaning you should only use it as trend confirmation and even then I see examples of price going in the opposite direction as the Trend History indicator.

    Here are some examples I found......

    Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00002.gif 
Views:	96 
Size:	22.7 KB 
ID:	2262Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00010.gif 
Views:	46 
Size:	21.0 KB 
ID:	2270Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00009.gif 
Views:	42 
Size:	21.3 KB 
ID:	2269Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00008.gif 
Views:	45 
Size:	21.2 KB 
ID:	2268Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00007.gif 
Views:	40 
Size:	21.3 KB 
ID:	2267
    Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00006.gif 
Views:	48 
Size:	21.6 KB 
ID:	2266Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00005.gif 
Views:	42 
Size:	21.9 KB 
ID:	2265Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00004.gif 
Views:	44 
Size:	21.8 KB 
ID:	2264Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00003.gif 
Views:	51 
Size:	21.2 KB 
ID:	2263Click image for larger version. 

Name:	trendhistory00011.gif 
Views:	56 
Size:	20.0 KB 
ID:	2271

  13. #13
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Hello,
    Thanks for replying i did same i posted indicators in indicator folder of mt4 but still its not working when i attach indicator too chat....it make my mt4 slow and it becomes not responding....I dont know what is problem...i tired to use this in 4 different mt4 platforms but still when i tried to attach indicator,,,,It makes my mt4 slow and nothing works in it...Please help coz i need this indicator for my strategy

  14. #14
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    OR is anything needed to include in input of indicator?

  15. #15
    Pippier Than Thou! TopTrader's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    478
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by mb2491 View Post
    OR is anything needed to include in input of indicator?
    Quote Originally Posted by mb2491 View Post
    Hello,
    Thanks for replying i did same i posted indicators in indicator folder of mt4 but still its not working when i attach indicator too chat....it make my mt4 slow and it becomes not responding....I dont know what is problem...i tired to use this in 4 different mt4 platforms but still when i tried to attach indicator,,,,It makes my mt4 slow and nothing works in it...Please help coz i need this indicator for my strategy
    Are you on windows xp or windows 7?

  16. #16
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by TopTrader View Post
    Are you on windows xp or windows 7?
    Hello,
    I use windows 7 ...when i attach indicator to chart it just open seprate indicator window but doesnt show anything in that area...just black and stops my mt4 to work..

  17. #17
    Hindsight Hero! DickP's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United States
    Posts
    4,019
    Rep Power
    38

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by mb2491 View Post
    Hello,
    I use windows 7 ...when i attach indicator to chart it just open seprate indicator window but doesnt show anything in that area...just black and stops my mt4 to work..
    Jesus... it doesn't sound like its the indicator's fault really because i tried it and it doesn't cause any sort of issue like that man...

    Can we have your system specs? CPU? Memory, etc? Are you on broadband internet?


    From time to tome an indicator won't show up on my chart but its a comparability issue. I try to add it and nothing at all happens. There was only a few, that ive tried that did what your saying.



    "I came to make pips and chew bubble gum...damn, I'm all out of gum..."
    -DickP, 2011

  18. #18
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Click image for larger version. 

Name:	os.PNG 
Views:	36 
Size:	12.6 KB 
ID:	2277

    Thats my system configuration i dont know why this indicator is not working with me... i need it..please do help guys..its request

  19. #19
    Hindsight Hero! DickP's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United States
    Posts
    4,019
    Rep Power
    38

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by mb2491 View Post
    Click image for larger version. 

Name:	os.PNG 
Views:	36 
Size:	12.6 KB 
ID:	2277

    Thats my system configuration i dont know why this indicator is not working with me... i need it..please do help guys..its request
    Thats really strange, you appear to have enough resources and definitely enough ram.

    Do you have a laptop or another system you can install MT4 on and try it out?

    Or you can install a different version of MT4 from a broker on a demo account like Forex.com's or FXDD's (or any broker that offers a demo) and try the indicator on a different instance of MT4.



    "I came to make pips and chew bubble gum...damn, I'm all out of gum..."
    -DickP, 2011

  20. #20
    My Pip Hand Is Weak
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Re: TRENDHISTORY Indicator for MT4

    Quote Originally Posted by DickP View Post
    Thats really strange, you appear to have enough resources and definitely enough ram.

    Do you have a laptop or another system you can install MT4 on and try it out?

    Or you can install a different version of MT4 from a broker on a demo account like Forex.com's or FXDD's (or any broker that offers a demo) and try the indicator on a different instance of MT4.

    Bro i tired three broker's platform and everytime i load indicator on chart each mt4 stops responding...I even tried on my desktop and still result was same....Can you tell me which broker you mt4 you use? Its really making me strange to coz i m confident m not making any mistake in installing indcator...its working on all of your guys mt4 but not mine LOL ...i really need that indicator as trend filter...or you people have any nice indicator like it?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •